Wie zijn wij

 

Even voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Jolanda Kuper-Gjaltema, eigenaresse van logopediepraktijk Nij Beets, werkzaam als (Preverbaal)logopedist, OMFT-behandelaar en dyslexiespecialist.

 

In juni 2005 kreeg ik de kans om een logopediepraktijk over te nemen in het mooie Friese dorp Balk. In de tandartspraktijk aan de Lytse Side te Balk begon mijn praktijk te groeien. De groei van de praktijk, door met name uitbreiding aan specialisaties, leidde tot een verhuizing van de praktijk naar het Gezondheidscentrum te Balk. Inmiddels heb ik na 13 jaar werkplezier het stokje overgedragen aan mijn collega Sanne de Kroon. Zij zal de praktijk in Balk voortzetten.

 

In april 2015 heb ik mij gevestigd aan de dorpstraat in Nij Beets. De motivatie hierachter is het werk dichter bij huis, tijd voor ons gezin en onze dieren. De praktijk is inmiddels uitegegroeid tot een bloeiende onderneming. Door diverse specialisaties heb ik te maken met een variabele werkdag en tref ik mensen van zeer jong tot volwassen. De hulpvragen lopen uiteen, van (schriftelijke)communicatie tot eet- en / of voedingsproblematiek.

Ontwikkelen staat bij mij centraal, immers een mens is nooit uitgeleerd!

 

 

Mijn behandeldagen zijn: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Logopediepraktijk Nij Beets voor (Preverbale)logopedie en dyslexie

Nij Beets       -  Dorpsstraat 10


Contact:                                                   

M: 06 42119970                                       

E: info@logopedieinfriesland.nl               

KvK: 01154065 0000                               

f:Facebook   

Open op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

9.00 uur - 17.00 uur